MUSELLA jako smarowidło

Musella - najbardziej naturalna na świecie.

 

Musellę można spożywać bezpośrednio łyżeczką albo na chlebek. Posmarować chleb masełkiem i na wierzch Muesellę. Do tego kakao i śniadanie gotowe. W ogóle dobrotkę można smarować na naleśniki, na ciasto. Każdy coś dla siebie wymyśli. Musella jest wytworzona wyłącznie z naturalnych składników. Słodycz pochodzi z miodu. To trzeba spróbować aby móc zrozumieć o czym ja mówię. Ja spożywam codziennie Musellę z kawą zbożową i czarną arabicą (5g na 0,5 litra napoju). Na pewno się nie zawiedziecie. A dla dzieci to dopiero dobrotka. I jaka pożywna!

 

Nie polecam przechowywać Muselli w lodówce.

 

Zalecana ilość.

Dziennie na osobę wystarczy jedna łyżeczka Muselli.

 

Życzę smaczności

 

 

 

Słowa kluczowe: musella, dobrotka, smarowidło, kawa z musellą, słodkości